«Arbeidet med årsoppgaven hjalp meg veldig da jeg tre år senere skulle skrive bacheloroppgaven, på grunn av deres likhetstrekk.» sier Emely Henschien

Fødselsår: 1995

Gikk på Steinerskolen fra 2002 til 2015, med unntak av skoleåret 2011/2012 hvor jeg gikk på Greveskogen vgs. Gikk også i steinerbarnehagen.

Etter skolen:

Studier:  Rett etter videregående begynte jeg på Universitetet i Sørøst-Norge (campus Bakkenteigen) og tok bachelor i sykepleie. Som ferdig sykepleier sommeren 2018 fikk jeg mitt andre barn, og tok et nettbasert årsstudium på Fagskolen Kristiania i permisjonstiden, som ga meg tittelen Juridisk Kontormedarbeider.        

Arbeid: Under studietiden jobbet jeg i hjemmesykepleien og på et sykehjem. Høsten 2019 begynte jeg å jobbe som sykepleier på et sykehjem på Nøtterøy, og jobber der fortsatt.

I dag arbeider jeg: som sykepleier på et sykehjem på Nøtterøy.

Beste minne fra steinerskolen: Det er mange. Jeg husker godt hvordan forventningene og gleden bygget seg opp før de store markeringene og festene vi hadde på skolen, som St. Michael feiring og månedsfestene. Jeg husker også jeg var veldig glad i hovedfag, fordi vi først skulle lytte, så skrive egen tekst, og deretter tegne eller gjøre noe annet kreativt i hovedfagsboken. Og følelsen av stolthet og mestring når hovedfagsboken var ferdig skrevet.

Det viktigste jeg lærte: hvilken dybde man får i læringen når man ikke bare får det servert fra en lærebok, men får fordypet seg i det gjennom en hovedfagsperiode. I tillegg var arbeidet med årsoppgaven noe som hjalp meg veldig da jeg tre år senere skulle skrive bacheloroppgaven, på grunn av deres likhetstrekk.