«Det var en fantastisk følelse å stå foran et stort publikum og dele om noe jeg både elsket å drive med og samtidig syntes var viktig at folk fikk høre om», sier Elin Marie Christensen om årsoppgavepresentasjonen på Steinerskolen

Fødselsår: 1989

Gikk på Steinerskolen fra 1996 til 2008

Etter skolen: Studert, bodd noe i utlandet og jobbet som musiker og kursholder i her i Norge og rundt omkring i Europa blant annet.

Studier: Bachelor i utøvende fiolin, samt div studier innen arbeidsfysiologi for musikere.

Annet: Flyttet hjemover i fjor, bor nå med samboer på Husvik.

I dag arbeider jeg som: Frilans musiker. Har også nylig startet opp «Tønsberg Kammer», en kammerkonsert-serie i Tønsberg, med første konsert 28. april 2022!

Beste minne fra Steinerskolen: Årsoppgave presentasjonen – med foredrag og konsert for min del. Det var en fantastisk følelse å stå foran et stort publikum og dele om noe jeg både elsket å drive med og samtidig syntes var viktig at folk fikk høre om. Det ga en følelse av å gjøre en forskjell, både ved å berøre, men også ved å vekke et engasjement og spre kunnskap. Dette er noe jeg fortsatt elsker og streber etter i mitt virke som musiker. Opplevelsen den gang ble også ekstra spesiell da hele klassen min kom opp på scenen og ble med på siste nummer av konserten. Stolt, rørt og takknemlig på en gang!