«Det viktigste jeg lærte tror jeg er medmenneskelighet», sier Nadine Alexandra Grawert Lund

Fødselsår: 1990

Gikk på Steinerskolen fra 1997 Til 2009

Etter skolen: Jeg hadde to friår før jeg begynte på det litt mer seriøse livet. Første året var jeg tre måneder aupair på Kanariøyene og tre måneder på Bali og studerte ExPhil og ExFac. Jeg jobbet på sykehjem resten av året. Neste året reiste jeg og ei klassevennine på Backpacking i tre måneder i Asia. Og ny runde med tre måneder med ei annen venninne fra steinerskolen til Sentral Amerika.

Studier: Jeg studerte til å bli sykepleier i Trondheim, som er en veldig fin studentby!

Annet: Jeg liker å være ute i naturen. Det beste er å klatre i fjellet eller gå skiturer.

I dag arbeider jeg: På sykehus i Bergen, med rehabilitering av pasienter som har hatt slag eller hodeskader.

Det beste fra steinerskolen: Det viktigste jeg lærte tror jeg er medmenneskelighet. Jeg har mange fine minner fra klasseturene! På skolen likte jeg godt håndverk og har gode minner fra å sitte i små grupper og skravle, mens vi modelerte, sydde eller malte. Det at timeplanen endret seg mange ganger i løpet av året, både i hovedfag og håndverk gjorde at jeg hadde motivasjon gjennom hele året. Var det et fag jeg ikke var motivert for, visste jeg at om bare noen uker skulle vi fordype oss i et fag jeg likte veldig godt 