For Frida Victoria Greiner Hallanger kjentes skolen «nesten som et hjem nr 2…Skolen skapte en fin grobunn for sosial og faglig utvikling.»

Fødselsår: 1992
Gikk på Steinerskolen fra: 1999, til: 2011
Etter skolen:​​
Studier: bachelor i sykepleie ved OsloMet​​
Arbeid: butikkmedarbeider, sykepleier​​
Annet: 2011 – 2012: Toneheim Folkehøgskole
I dag arbeider jeg: sykepleier i Færder kommune, hjemmesykepleien
Beste minne fra steinerskolen: Det jeg husker best er hvor godt jeg trivdes på skolen. Det kjentes trygt, nesten som et hjem nr. 2. Hverdagene var stort sett spennende og gledesfylte. Skolen skapte en fin grobunn for sosial og faglig utvikling.
Det viktigste jeg lærte: Jeg fikk med meg mange gode verdier fra tiden på skolen. Jeg lærte viktigheten av gode relasjoner mellom mennesker. Jeg føler også at jeg lærte meg å ta vare på de rundt meg, ta hensyn til andre og samtidig lære meg selv å kjenne og følge det jeg selv kjente lidenskap for. Jeg lærte at det er viktig å prøve, og jeg lærte å utforske mine kreative sider og finne glede i dem. Jeg lærte å være nysgjerrig på verden rundt meg, og å møte livets utfordringer med åpenhet og positivitet.