Månedens elev August: Øystein Blixhavn

Fødselsår: 1987

Gikk på Steinerskolen fra 1994 Til 2006

Etter skolen:

Studier: Sivilingeniør Datateknikk

Arbeid: Etter studiene jobbet jeg først i Tind.io, en oppstartbedrift som utvikler et arkiv- og biblioteksystem. Systemet er basert på CERN sitt eget utviklede system, og jeg reiste mye til Sveits for å jobbe med utviklere på CERN. Etter fire år her startet jeg som IT konsulent i Oslo, hvor jeg får jobbe med mye forskjellig. Akkurat nå er jeg med på å utvikle smittesporingsverktøy for pandemihåndteringen.

Annet: Bor på Tøyen i Oslo med kone og en datter på ett år.

I dag arbeider jeg: Som IT-konsulent og systemarkitekt i ITverket

Det viktigste jeg lærte:

Jeg lærte veldig mye forskjellig på steinerskolen, og det er jeg utrolig takknemlig for. Vi fikk prøve ting for å finne interesser, og angripe fag og håndverk med nysgjerrighet fremfor en tanke om å presse inn størst mulig pensum. Det aller viktigste en skole kan gjøre er å tenne opp under læretrangen og kunnskapstørsten – det gir resultater resten av livet.