Backpacking i Hellas: Gudmund Jarl Bonde Sand

Fødselsår: 1993 
Gikk på Steinerskolen fra 2000 til 2012, og før det i steinerbarnehagen fra 1997 med Erich Tellmann som pedagogisk leder.  

Etter skolen: 

Studier:
Folkehøgskule på Voss – Film og foto linja  
Høyskolen Kristiania – Filmlinje  
Universitetet i Oslo – Medievitenskap 
Universitetet i Oslo – Kunsthistorie 

Arbeid: Jobbet med film og foto i mitt enkeltmannsforetak parallelt med studiene frem til 2019 da startet jeg selskapet Sandbox AS sammen med min fetter Haakon. Sammen har vi laget flere dokumentarfilmer, vært ansvarlige for medieinnholdet til bl.a. kunstprosjektet Roseslottet og produsert innhold for en rekke andre bedrifter rundt om i Norge 

Annet: På fritiden baker jeg med surdeig. 

I dag arbeider jeg: som prosjektleder i medieavdelingen til Norwegian Promotion Group.  

Beste minne fra steinerskolen: Her er det selvfølgelig mye jeg kunne ha trukket frem, men hvis jeg skulle ha valgt ut ett, må det være 3. videregående turen vår da vi dro på øyhopping i Hellas med Magnus Aagesen.  Det viktigste jeg lærte: Noe av det viktigste jeg lærte gjennom min skolegang må være hvor viktig det er å se og respektere andre mennesker. Jeg vil også si det å kunne jobbe selvstendig er noe jeg tar med meg fra steinerskolen, enten det er gjennom hovedfagsboken, der man førte inn notater fra timene og utsmykket den etter beste evne, eller årsoppgaven hvor man jobber gjennom et helt år med et tema.