Månedens elev Juli: Sean Nikolai Haldane

Fødselsår: 1988

Gikk på Steinerskolen fra 1995 Til 2007

Etter skolen:

                        Studier: Master i Fornybar Energi ved NMBU

                        Arbeid: Prosjektleder i Moderne Varme AS

I dag arbeider jeg: som prosjektleder i Moderne Varme AS. Dette er en gründerbedrift i Nordfjord som jobber med å aktivt gjennomføre det grønne skifte rundt omkring i hele landet.

Med et engasjement for klima og miljø fra tidlig alder var veien inn mot denne type arbeid tidlig pekt ut. I mitt arbeid får jeg lov til å aktivt bidra til å skape resultat gjennom prosjektene jeg leder.  

Dette er store prosjekt hvor vi installerer energieffektive og fornybare oppvarmings- og kjøleløsninger i bygg.

Beste minne fra steinerskolen: Her er det mange gode minner å velge mellom. Alt fra det gode sosiale miljøet, de kreative impulsene og de flinke lærerne.

Det jeg kanskje minnes best, og setter mest pris på under min tid som elev ved Steinerskolen er hovedfagstimene. Her kunne man fordype seg i forskjellige emner over flere uker. Om det var historie, samfunnsfag, kjemi eller fysikk ble det alltid formidlet med en tilstedeværelse fra en lærer oppe ved tavlen. Hovedfagsbøkene vi skrev i de ulike fagene er noe jeg har spart på og som jeg gleder meg til å ta frem igjen med tiden.

Det viktigste jeg lærte: var via årsoppgaven. Den var en god forberedelse på videre studieliv.