Månedens elev Juli: Torunn Johanna Blåsmo-Falnes

Fødselsår: 1988

Gikk på Steinerskolen fra 1.klasse på barneskolen til 3. videregående

Etter skolen:

Studier: Kandidatstudiet og Masterstudiet i utøvende musikk ved Norges Musikkhøgskole og studier ved Konservatoriet i Amsterdam

Arbeid: Musiker

Annet: I dag arbeider jeg: Hovedsakelig som frilans bratsjist. Jeg er blant annet fast medlem i kammerorkesteret Ensemble Allegria og vikarierer i flere av landets symfoniorkestre. Jeg underviser også litt som vikar på kulturskolen og studerer PPU på deltid. I tillegg leder jeg et kor for folk som har behov for et trygt, inkluderende og rusfritt miljø. Det jeg liker best ved alle de forskjellige jobbene er at jeg får dele musikk med andre.

Beste minne fra steinerskolen: Nesten alt! Når jeg ser tilbake på det nå, er jeg veldig glad for at jeg fikk gjøre så mye forskjellig i løpet av en skoledag.

Det viktigste jeg lærte: At det å lære noe har en verdi i seg selv. Det spiller ingen rolle om det er noe jeg får bruk for eller ikke når læringen er en opplevelse. Sånn jeg husker det ble alt behandlet som viktig av lærerne. Det ga meg følelsen av at det vi lærte betydde noe, og dermed ble det verdt å undersøke eller fordype seg i.