Månedens elev Mai: Line Haukaas Aspaas

Født 1990

Gikk på Steinerskolen fra 1996 Til 2009

Etter skolen: Etter skolen tok jeg et friår der jeg jobbet og reiste til USA for å ta noen fag. Jeg var også så heldig at skolen flyttet fysikk for 2.vgs. til høsten, slik at jeg fikk tatt det så fort som mulig. Jeg lå innlagt på sykehuset med lungebetennelse i 2. vgs. da fysikkundervisningen pågikk og gikk dermed i utgangspunktet ut fra skolen uten studiekompetanse. Etter dette friåret startet jeg på samfunnsøkonomi på Universitetet i Oslo. Jeg var også et halvt år på utveksling i Sydney i løpet av de 5 årene der. Etter endte studier har jeg fortsatt å bo i Oslo, der jeg trives veldig godt.

Studier: Bachelor og master i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo

Arbeid: Først noen år i en nordisk bank, så som konsulent. Begge deler innenfor anti-hvitvasking.

I dag arbeider jeg: I KPMG som konsulent.

Beste minne fra steinerskolen: Veldig vanskelig å velge ett minne. Min klasse var så heldig å ha Anders Berg som klasseforstander helt frem til ungdomsskolen, og jeg tror nok han kan ta en del av æren for hvor godt samhold det var i klassen vår helt frem til vi gikk ut av videregående. Alle klasseturene og all moro vi hadde både i og mellom timene, er noe jeg husker svært godt. Mange av de jeg gikk i klasse med er også i dag noen av mine beste venner.