Månedens elev November: Ruben Slettevold

Fødselsår: 1990

Gikk på Steinerskolen fra: Første klasse og ut 3. videregående

Etter skolen:

                  Studier: Bachelor i Lyddesign, Westerdals, Bachelor i Amerikavitenskap, UiO. 

                  Arbeid: Har etter hvert litt for lang erfaring innen detaljhandel og øvrige serviceyrker i forhold til hvor mange studiepoeng jeg har oppnådd.

I dag arbeider jeg: i IYUNO Media Group, et internasjonalt nettverk av dubbingstudioer, som arbeider med dubbing av film og tv-serier. Jeg jobber også frilans som lyddesigner innen film, kortfilm, reklame, radio/podcast og dataspill, samt med opptakslyd på film- og tv-sett. 

Beste minne fra Steinerskolen: Den avsluttende klasseturen ga meg ikke bare en opplevelse for livet, men var også av de mest øyeåpnende reisene jeg har tatt hittil – både kulturelt og kunnskapsmessig. Vi var på interrail gjennom Europa og endte opp i Istanbul – det er en russetid som ikke kan slås av noe annet! 

En ting jeg stiller meg kritisk til: Tidvis savnet jeg noe mer fokus på den strukturelle gjennomføringen av de forskjellige fagene. 

Det viktigste jeg lærte: at jeg trenger at det jeg studerer eller arbeider med er gøy. Om det ikke er det er det på tide å finne noe nytt, ikke vær redd for å skifte kurs! (Nest etter tenorstemmen til Quem Pastores, selvfølgelig!)