Musiker Jørgen Berg Hansens beste minner fra skoletiden er dagen han begynte på skolen: «aksepten, imøtekommenheten og medmenneskeligheten» ga ham følelsen av «å komme hjem».

Fødselsår: 1999
Gikk på Steinerskolen fra 2014 til 2018
Etter skolen:
Studier: Bachelor i musikkvitenskap (Universitetet i Oslo, 2021-)
Lyd- og musikkproduksjon (Noroff Fagskole, 2019-2021)
Arbeid: Bartender/vinylmedarbeider hos Apollon Tønsberg (2021-)
Annet: Utøvende vokalist, musiker, låtskriver og produsent
. Studerte ved linjen “Artist og låtskrivar” (Manger Folkehøgskule 2018-2019)

Beste minne fra steinerskolen: Jeg har veldig mange gode minner fra Steinerskolen. Så mange at jeg synes det er vanskelig å kun velge ett. Det viktigste må nok være mottakelsen jeg fikk første gang jeg entret skolegården. Aksepten, imøtekommenheten og medmenneskeligheten fra så vel lærere som elever, var tidligere ukjent for meg, og derfor sårt tiltrengt. Det føltes helt enkelt som å komme hjem.

Det viktigste jeg lærte: Det viktigste jeg lærte på Steinerskolen, er trolig ikke faglig relatert. Selv om årsoppgaven og hovedfagsperiodene dannet et godt grunnlag for videre arbeid og studier, er troen på seg selv og forfølgelsen av egen intuisjon de egenskapene jeg har dratt mest nytte av i ettertid. På Steinerskolen fikk jeg være meg selv helt ubetinget, og det gjorde at jeg vokste både som elev og menneske. Det har hjulpet meg enormt senere i livet; at det er godt nok å bare være Jørgen.