«Tar egne valg» Anahita Shahab Høgli

Fødselsår: 1992

Gikk på Steinerskolen fra 1999 til: 2010

Etter skolen:

Studier: Kles design

Arbeid: Kles designer

Annet: Etter videregående reiste jeg til Genève.  Jeg jobbet på kafe samtidig som jeg gikk i praksisplass hos en kles designer i Lausanne. Dette året lærte jeg meg også fransk.  Ett år senere startet jeg utdannelsen min som kles designer i Geneve på HEAD- Haute ecole d’art et design. Videre dro jeg til Paris en liten stund før jeg fikk jobb i Stockholm på Filippa k. 8 år senere jobber jeg fremdeles der.

I dag arbeider jeg: Kles designer for Filippa k i Stockholm

Beste minne fra steinerskolen: Det er mange, men de kunstneriske fagene spesielt. Årstidsfester og andre tradisjoner.  De vakre omgivelsene.

Det viktigste jeg lærte: oi, det er ikke lett å svare på, da jeg tror det er en kombinasjon av så mye. Men det jeg vet er at Steinerskolen har formet meg mye og at jeg sitter igjen med en veldig god erfaring derifra. Jeg tror jeg lærte at jeg skal ha troen på meg selv og min indre drivkraft. At jeg kan ta egne valg som er litt utenfor boksen så lenge det føles rett for meg.